HR Interim opdrachten

Assistent Bedrijfsvoering (24-32 uur per week) – Abcoude

Introductie

Ben jij op zoek naar een ondersteunende (starters)functie met een zeer divers takenpakket? Zo help je de ene dag bij het verder optimaliseren van de sales- en projectenadministratie (het maken van offertes, facturen, onderhouden van het klantenbestand), doe je de voorbereidingen van een aantal workshops en ben je de andere dag bezig met het organiseren van een klantenevent en het uitvoeren van de social mediastrategie.
Spreekt een dergelijke functie, waarin je samen met ons gaat bouwen aan de doorontwikkeling van BBKwadraat en haar diensten, je aan en wil je de kans krijgen om met enige regelmaat in de HR-keuken te kijken en jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Organisatie

Wie zijn wij?

BBKwadraat is Partner in HR Business. Wij bekijken HR met een bedrijfskundige blik. Dat doen we met ons hoofd, met ons hart en met Lean in ons DNA. Onze focus ligt op organisatieadvies, organisatieverandering en HR-optimalisatie. Samen met een breed netwerk van ervaren HR-interim professionals zorgen we voor snelle, slimme en praktische HR-oplossingen met de business als basis. We werken graag persoonlijk, open en laagdrempelig samen met onze opdrachtgevers en de interim HR-talenten die via ons aan mooie opdrachten werken. Zo tillen we samen HR naar een volgend level.

Functie

Wat bieden wij jou?

Als assistent bedrijfsvoering bij BBKwadraat bieden wij je de kans om jezelf in een ondersteunende rol binnen de verschillende bedrijfsvoerings onderdelen (pr/ marketing, sales/ finance/ facilitair/ ict/ hr) verder te ontwikkelen en te helpen bij de voorbereiding van diverse projecten en workshops. Je zorgt er kortom voor dat ‘intern’ alles op orde is zodat collega’s zich ‘extern’ kunnen focussen. Daarnaast krijg je veel energie van het elke dag een beetje beter maken van de interne taken en werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op ons kantoor in Abcoude (medio 2020 verhuizen wij overigens waarschijnlijk naar Amsterdam of nabije omgeving). Denk qua werkzaamheden aan:

– Het maken van offertes, facturen en het onderhouden van het klantenbestand;
– Het ontwikkelen van standaard formats en lay out voor adviesrapporten en presentaties;
– Het opstellen en verzorgen van alle social media-uitingen, onderhouden van de website en de verzending van nieuwsbrieven;
– Het leveren van praktische ondersteuning bij de voorbereiding van projecten en workshops;
– Het voorbereiden en organiseren van vergaderingen en ‘events’ voor kandidaten en klanten;
– Het ontvangen van bezoekers, het verzorgen van de catering en voorraadbeheer.

Je werkt in deze rol nauw samen met 1 van de partners die binnen BBKwadraat verantwoordelijk is voor de interne bedrijfsvoering. Het betreft een nieuwe functie binnen een relatief klein bureau waarin je veel kunt leren van collega’s en er tevens ruimte (en behoefte!) is voor eigen inbreng en initiatieven (ondernemerschap en pionieren).

Functie eisen

Wie zoeken wij?

De kandidaat die wij zoeken beschikt over een opleiding (bij voorkeur minimaal op hbo-niveau) welke aansluit bij de genoemde taken en werkzaamheden en het HR-werkveld. Het is belangrijk dat je over de juiste drive bezit en je competenties in lijn zijn met onze kernwaarden: initiatief, inzet, resultaatgericht, flexibiliteit en overtuigingskracht. Daarnaast heb je een representatieve uitstraling en een hands on mentaliteit.

Inlichtingen

Frans-Jan Boekholt, 06-24774466

Sollicitatie

Frans-Jan Boekholt, fj.boekholt@bbkwadraat.nl
Scroll to top