HR Interim opdrachten

HR Business Partner – Regio Midden

Introductie

Ben jij als HR Adviseur/ HR Business Partner op zoek naar een 2e of 3e carrièrestap waarbij je verantwoordelijk bent voor alle HR-aangelegenheden voor een van onze succesvolle winkelformules? Wil jij bijdragen aan het stevig neerzetten van HR in de business en krijg jij energie van de dynamiek in een retail omgeving? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Functie

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het totale HR-gebied voor zo’n 140 filialen. Je ondersteunt de Districtmanagers van een van onze winkelformules hierin als volwaardig business partner op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. En je komt ook nog eens te werken in een leuk en professioneel team van 14 gedreven HR Business Partners.

• Je adviseert, begeleidt en ondersteunt de Districtmanagers in jouw regio als volwaardig business partner op het volledige terrein van HR. Denk hierbij aan thema’s als leiderschapsontwikkeling, talent management, recruitment, verzuim, mobiliteit, etc.
• Je bezoekt regelmatig de filialen in jouw regio om samen met de Districtmanager gesprekken te voeren met de filiaalmanagers en winkelmedewerkers.
• Je signaleert proactief verbeterkansen en doet concrete voorstellen om de business sterker te maken en HR-processen te verbeteren.
• Je bent actief betrokken bij diverse HR gerelateerde projecten. Omdat we heel dicht bij de business opereren, kijken we samen aan welke programma’s en projecten behoefte is. De ene keer initiëren we een project specifiek binnen HR, de ander keer werken we in een multidisciplinair team met collega’s van andere afdelingen.

Functie eisen

In deze afwisselende functie werk je één dag op het hoofdkantoor en de rest van de week werk je afwisselend thuis of bezoek je de filialen in jouw regio. Je rapporteert aan één van de Teamleiders HR Retail.

• Je hebt een afgeronde WO-opleiding, richting HR of Bedrijfskunde.
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een grote commerciële en resultaatgerichte organisatie.
• Je bent een prettige en zelfverzekerde gesprekspartner, waardoor je in staat bent op alle niveaus in de organisatie duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.
• Je bent zowel in staat om de details in te duiken als het grotere geheel te overzien.
• En als laatste ben je klantgericht en resultaatgericht.

Aanbod

Wat bieden wij jou naast deze afwisselende omgeving?
• Een goed salaris, een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
• En verder o.a. 24 vakantiedagen, een aantrekkelijke ATV-regeling met 19,5 dagen op fulltime basis en… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels.
• Een baan bij een succesvolle internationale organisatie die continu in beweging is en waar met mooie merken gewerkt wordt. We kunnen je één garantie geven: saai is het nooit!
• Een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

Wat je belooft, moet je ook doen. Het HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de HR Proffie en Top Employer. Dit betekent dat ze niet alleen investeren in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar ook in de mensen zelf.

Inlichtingen

Robin Overweel
+31624924252

Sollicitatie

Robin Overweel via de sollicitatieknop
Scroll to top