HR Interim opdrachten

Interim HR Professional – Abcoude

Introductie

Ben je interim HR-professional op senior of medior niveau en doe je graag mooie projecten waarbij je echt waarde kunt toevoegen aan de business van een organisatie? Kijk je altijd vanuit de organisatievisie en –strategie naar HR en maak je zaken graag beknopt en praktisch? Dan komen we graag met je in contact.

Organisatie

Wij bekijken HR met een bedrijfskundige blik. Onze focus ligt op organisatieadvies, organisatieverandering en HR-optimalisatie. Samen met een breed netwerk van ervaren HR-interim professionals zorgen we voor snelle, slimme en praktische HR-oplossingen met de business als basis. We werken graag persoonlijk, open en laagdrempelig samen met onze opdrachtgevers en de interim HR-talenten die via ons aan mooie opdrachten werken. Zo tillen we samen HR naar een volgend level.

Functie eisen

Omdat we zelf HR-specialisten zijn, begrijpen we wat onze opdrachtgevers nodig hebben, kunnen we met ze meedenken en ze écht verder helpen. Dat doen we altijd op een persoonlijke, open en praktische manier.
Ben je interim HR-professional op senior of medior niveau en doe je graag mooie projecten waarbij je echt waarde kunt toevoegen aan de business van een organisatie?

Inlichtingen

Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken:
Robin Overweel, 06-24924252 – r.overweel@bbkwadraat.nl
BBKwadraat, partner in HR Business

Sollicitatie

Robin Overweel
+31624924252
r.overweel@bbkwadraat.nl
Scroll to top