HR-vacatures BBKwadraat

Nieuwsbrief april 2017: bekijk 3 mooie HR-vacatures en ontmoet Tante Lien

HR en Recruitment Consultant bij BBKwadraat
Help jij ons om onze HR Consultancy en Recruitment activiteiten verder uit te breiden? Heb je bijvoorbeeld ervaring opgedaan bij een HR consultancy, recruitment- of uitzendbureau? Zoek je een baan waarbij je werk en privé goed kunt combineren of wil je weer ‘herintreden’ in de wereld van HR en Recruitment? Lees dan even verder.

Bekijk de complete vacature

HR Manager Nederland – Vlaardingen e.o.
Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Vlaardingen zijn wij per direct op zoek naar een moderne, ondernemende en ervaren HR Manager (1,0 fte). Onze opdrachtgever is een internationaal opererende productietechnische organisatie met hightech- en innovatieve kapitaalintensieve producten.

Naar de vacature

International HR(D) Manager – Amsterdam
For one of our clients, an internationally diversified, building materials company we are looking for an experienced, inspiring and pragmatic International HR Development Manager. Are you willing to travel across Europe and is your English excellent? Then don’t hesitate to read more.

Read the complete job description

 


 

Introductieworkshop Lean Six Sigma & HR op 19 mei

Lean Six Sigma en HR

Ben je HR-professional en wil je aan de slag met of meer weten over Lean Six Sigma? Volg dan onze praktische Introductieworkshop Lean Six Sigma & HR, speciaal ontwikkeld voor jou als HR-professional.

De eerstvolgende workshop is op vrijdag 19 mei. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan. Vol = vol.

 

 

 


 

lean in de zorg

 

Lean en de zorg, het is een perfect match. Op dit moment zetten we de methode in bij zorginstelling Wilgaerden. Met het project “Tante Lien komt opruimen” maken we het abstracte Lean lekker laagdrempelig en zorgen we ervoor dat het continu verbeteren van werkprocessen dagelijks onderdeel van het werk wordt.

Benieuwd? Lees snel verder

 


werken met meer energie

 

De winkel draaiende houden trekt wissel op medewerkers

Uit recent onderzoek blijkt dat het slecht gesteld is met het energiepeil op de werkvloer, zelfs nu de economie weer aantrekt. Het draaiende houden van de winkel tijdens de crisisjaren en de minimale investeringen in groei en ontwikkeling trekt duidelijk een wissel op medewerkers.

Lees er meer over en download gratis het onderzoek

 


 

het nieuwe beoordelen

 

Het nieuwe beoordelen, hoe doen ze dat bij Microsoft en Netflix?

Maar 1 keer per jaar, tijdrovend, achteraf, focus op wat niet goed gaat…traditionele beoordelingsgesprekken staan steeds vaker ter discussie. Het is tijd voor het nieuwe beoordelen! Wij geven alvast een kijkje in de keuken van een paar grote organisaties.
Kijk ook mee

 

Scroll naar boven