Nieuwsbrief april 2020: Hetzelfde schuitje, toch voor iedereen anders

Hoe verschillend de organisaties met en voor wie we werken ook zijn, het coronavirus heeft impact op iedereen. Dat levert een hoop HR-vraagstukken op. De afgelopen weken hebben we onze opdrachtgevers daarbij ondersteund, en de ook de komende tijd staan we uiteraard voor ze klaar.

Hoewel we allemaal in hetzelfde schuitje zitten, stormt het voor de ene opdrachtgever anders dan voor de ander. In vitale functies als de zorg en de voedselketen moeten alle zeilen bijgezet worden om de vraag aan te kunnen. Terwijl voor sommige organisaties juist onzekere tijden zijn aangebroken. Onderwijs verandert van koers door les te geven op afstand en ook bij onze opdrachtgevers in de transport-, afval- en energiesector moet bijgestuurd worden.

We zien in ons dagelijks werk hoe er in de verschillende HR-keukens met de actuele vraagstukken wordt omgegaan. Voor ons aanleiding om een blog over HR-businesspartnerschap in coronatijd met jullie te delen.

We wensen alle HR-pro’s, opdrachtgevers en bestuurders succes met de belangrijke rol die ze spelen voor de business en de medewerkers. Verbinden en verbonden blijven is nu belangrijker dan ooit.

Sterkte en succes!

Team BBKwadraat

 


 

HR-businesspartnerschap in coronatijd. Kijk je door een vergrootglas of verrekijker?

In turbulente tijden wordt vaak duidelijk of organisaties vanuit visie (durven) te opereren. Pak je als werkgever de verrekijker of ben je geneigd om direct grote maatregelen te nemen? Wij houden graag een pleidooi voor de langetermijnvisie. En geven je een aantal punten ter overweging, bij de keuzes die je maakt.

 

 

Scroll naar boven