HR vacatures BBKwadraat

Nieuwsbrief april: over privacy, HR-vacatures en nieuwe najaarstrainingen

vacature HR Business Partner Midden Nederland retail

 

HR Business Partner – regio Midden

Ben jij een HR Business Partner die energie krijgt van werken in een dynamische retail omgeving? Wil jij bijdragen aan het stevig neerzetten van HR in de business binnen een succesvolle winkelformule? Bekijk dan snel de complete vacature.

Bekijk de complete vacature 

 

 

 

 

 

vacature accountmanager overheid

 

Accountmanager Detachering Overheid – Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers, actief in de bemiddeling van professionals voor de markten woningcorporaties en overheid, zijn wij regelmatig op zoek naar gedreven Accountmanagers die helpen bij het meebouwen en verder uitbreiden van de organisatie.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 

Accountmanager Detachering Overheid – Arnhem

Voor onze opdrachtgever Interwork, actief in de bemiddeling van professionals voor de markten woningcorporaties en overheid, zijn wij op zoek naar 2 gedreven Accountmanagers die helpen bij het meebouwen en verder uitbreiden van de organisatie.

Bekijk complete vacature

 

 

 

 


trainingen lean six sigma en HR

Schrijf je nu vast in voor de najaarstrainingen Lean & HR

Onze voorjaarstrainingen Lean Six Sigma & HR zitten vol, maar je kunt je nu alvast inschrijven voor de najaarstrainingen. Vanaf november 2018 starten we met een nieuwe serie driedaagse trainingen. Praktisch, betaalbaar en speciaal ontwikkeld voor HR-professionals die nu eens serieus met Lean Six Sigma aan de slag willen. Mis het niet!

Lees meer of schrijf je direct in

 


Europese privacywet HRIs jouw HR-afdeling al privacy proof?

Op 25 mei wordt de nieuwe Europese privacywet ingevoerd. Werk aan de winkel dus voor HR. Want privacy speelt in alle HR-processen een rol, tot aan het smoelenboek aan toe. BBKwadraat-partner Nico Buijs geeft een aantal praktisch stappen die HR kan nemen om goed voorbereid te zijn op de nieuwe wet.

Lees het blog

 evelien van de langenberg bbkwadraat

We blijven groeien

Bij BBKwadraat staan we niet stil. We zijn en blijven natuurlijk HR-adviseurs met L&D expertise, maar ontwikkelen ons daarnaast ook als partner waar onze opdrachtgevers hun complete HR-afdeling aan toevertrouwen. We blijven dus lekker doorgroeien en mogen deze maand HR-medewerker Evelien van de Langenberg aan ons team toevoegen.

Maak kennis op BBKwadraat.nl

 

 

 


 

Scroll naar boven