Nieuwsbrief december 2020: En de winnaar is…

Met stelling nummer 10 ronden we ons jubileumjaar af. We keken samen terug en vooruit op 10 jaar HR aan de hand van 10 stellingen. De tiende lieten we open voor jullie.

Tussen alle inzendingen viel die van HR-pro Astrid Schrama op. Zij schreef in 2010 haar toekomstvisie op HR & duurzaamheid als gastredacteur van P&Oactueel. Duurzaam ondernemen was toen nog vaak een hype of slechts een marketinginstrument. Hoe zit dat nu? Astrid kijkt terug en vooruit. In een scherpe stelling én een uitgebreid gastblog.

Gefeliciteerd Astrid, er komt een stapel HR-leesvoer naar je toe!Wat gaat de business de komende jaren van HR vragen? En wat betekent dat voor HR-pro’s? BBKwadraat-partner Wesley Zonne heeft er een heldere visie op. Aan de hand van een aantal prikkelende vragen kijkt hij vooruit en neemt hij ons mee langs wendbaarheid, slimme processen en duo-HR-pro’s.

Lees het complete blog


Nog nooit hadden onze opdrachtgevers zoveel gemeen het afgelopen jaar: ze werden allemaal overvallen door corona. Tegelijkertijd was de impact voor iedereen heel anders. In onze dagelijkse HR-praktijk zien we negatieve, maar soms juist ook positieve effecten. Tussen al het stof dat opgewaaid is, zitten waardevolle lessen voor HR. Tijd om ermee aan de slag te gaan. Nu al, voor als de wind hopelijk ooit echt gaat liggen.

Bekijk alle lessen


Business tekenaar Robin Overweel was nog niet zo heel lang geleden partner bij BBKwadraat. Hij volgde zijn hart, gooide het roer om en koos voor het tekenen. Niemand die ons als zo goed kent als hij, dus ook niemand ons zo goed kan vatten in een tekening.


 

Scroll naar boven