gratis whitepaper lean spp

Nieuwsbrief februari 2016 – gratis whitepaper Lean SPP

Gratis whitepaper Lean SPP

Wist je dat veel organisaties maar 2 tot 3 jaar vooruitkijken als ze aan strategische personeelsplanning doen? En wist je dat Lean en SPP heel goed samengaan?

Deze en meer interessante conclusies lees in je ons gratis whitepaper “Strategische personeelsplanning, doe het lean.” Je krijgt een inkijkje in de manier waarop organisaties SPP in de praktijk toepassen en ontdekt hoe Lean je helpt om van SPP een succes te maken.

Download het gratis whitepaper

 

Werken bij BBKwadraat? Twee mooie vacatures

We werven en selecteren deze maand niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. Werken bij een groeiend, informeel en lean HR-adviesbureau? Kijk snel naar de vacatures.

HR-consultant BBKwadraat
We zijn op zoek naar een ondernemende HR-consultant met 5 tot 10 werkervaring die toe is aan een 2e of 3e carrièrestap.

Bekijk de vacature

Medewerker Marketing en Communicatie BBKwadraat
Bouw jij onze social media strategie verder uit en geef je de verhuur van onze Blink!Rooms [link naar www.blinkrooms.nl] een boost? We zijn op zoek naar een parttime marketing- en communicatiemedewerker.

Bekijk de vacature

 

18 maart: Introductieworkshop Lean Six Sigma & HR

training lean en HR

Ben je een HR-professional en wil je meer weten over of gaan werken met Lean Six Sigma? Maak dan op een praktische manier kennis met de methode tijdens de BBKwadraat Introductieworkshop Lean Six Sigma & HR.

Lees meer over deze mooie aanbieding

 

 

 

Drie bijzondere best practices SPP

best practices SPP

 

De site Overpersoneelsplanning.nl zette samen met BBKwadraat partner Frans-Jan Boekholt drie verrassende best practices SPP op een rij. Geen recruitment of talentenmanagement, maar het opzetten van een MBO-opleiding, bijvoorbeeld.

Bekijk alle best practices SPP

 

 

 

Een kijkje in de Lean keuken van Audi

werkbezoek audi bbkwadraat

In maart brengen we een werkbezoek aan de Audi-fabriek in Brussel. Samen met een groep (HR-)directeuren nemen we een kijkje achter de schermen van de productie, waar teamwork en continu verbeteren de uitgangspunten zijn.
Interesse om deel te nemen aan een volgend bezoek naar de Audi-fabriek of een andere fabriek? Laat het ons weten via info@bbkwadraat.nl.

Scroll naar boven