nieuwsbrief BBKwadraat februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017: twee mooie HR-vacatures en meer

Stevige HR Business Partner in FMCG branche – Zwolle
We zijn op zoek naar een moderne en stevige allround HR sparring partner die graag dicht op en met de business werkt. Ben jij een resultaat-, oplossings- en klantgerichte pragmaticus met zo’n 3 tot 5 jaar werkervaring in de FMCG of Retail branche, lees dan snel verder.

Bekijk de complete vacature

HR Manager financiële dienstverlening – omgeving Rotterdam
Voor een van onze opdrachtgevers zoeken we een ervaren HR-manager die weet dat verandering de enige constante is en het leuk vindt om daar een pro-actieve rol in te spelen. Je wordt lid van het MT en het Agile transitieteam. Op je lijf geschreven? Klik snel door.

Bekijk de complete vacature

 


 

introductieworkshop Lean Six Sigma en HR

 

Introductieworkshop Lean Six Sigma & HR op 17 maart

De Introductieworkshop van 10 februari zit vol, dus we hebben snel weer een nieuwe op de planning gezet: op vrijdag 17 maart kunnen alle HR-professionals die aan de slag willen met Lean Six Sigma terecht voor een praktische introductie.

Hij stroomt al aardig vol, dus wees er snel bij!

Meld je direct aan of lees er meer over


 

 

flexibele organisatie

 

HR houdt de organisatie veerkrachtig

Wat is de rol van HR in een organisatie die steeds weer verandert? Een organisatie waar niet meer in vaste functies, maar in kwaliteiten wordt gedacht en het werk zich steeds meer in projecten en rollen afspeelt? Wij zien een hele belangrijke rol: die van verbinden en regisseren.

Benieuwd? Lees snel verder


 

strategische personeelsplanning

 

Voorkom een braindrain in 2017

In omvangrijk internationaal onderzoek van Willes Towers Watson valt een specifiek Nederlandse trend op: om verder te komen in hun loopbaan voelt maar liefst 53% van de Nederlandse professionals zich genoodzaakt om over te stappen naar een andere werkgever. Een braindrain ligt op de loer! Wij geven wat tips om die te voorkomen.

Lees de tips


Driedaagse trainingen Lean Six Sigma & HR

Wil je als HR-professional diepgaander met Lean Six Sigma aan de slag? We hebben naast de Introductieworkshop ook drie vervolgtrainingen ontwikkeld speciaal voor HR-pro’s. De trainingsdata zijn op dit moment nog niet bekend, maar inschrijven voor het nieuwe jaar kan nu al. Over data en tijden nemen we contact met je op.

Schrijf je nu in

 

 

 


Save

Save

Scroll naar boven