Nieuwsbrief februari 2018 – mooie HR-vacatures, nieuwe medewerkers en de ideale customer journey

 

 

 

HR Business Partner – regio Eindhoven

Voor onze klant Albert Heijn zijn wij op zoek naar een bevlogen HR Business Partner. Je maakt onderdeel uit van het HR-team Winkelorganisatie. Als HR Business Partner ondersteun je 2 Operationeel Managers en gemiddeld 40 winkels. Het betreft werkomgeving de Peel en Limburg.

Bekijk de complete vacature

 

 

 


 

HR Officer – Abcoude

BBKwadraat is flink aan het groeien. Van een HR adviesbureau met L&D expertise, wat we blijven, naar een partner aan wie onze klanten hun complete HR afdeling toevertrouwen. Vanwege deze groei willen wij ons team graag uitbreiden met een HR Officer die een belangrijke schakel vormt in het HR-administratie proces.

Bekijk de complete vacature 

 

 

 

 

 


 

 

Accountmanager Detachering Overheid – Arnhem

Voor onze opdrachtgever Interwork, actief in de bemiddeling van professionals voor de markten woningcorporaties en overheid, zijn wij op zoek naar een gedreven Accountmanager die helpt bij het meebouwen en verder uitbreiden van de organisatie.

Bekijk de complete vacature 

 

 

 

 


 

HR Business Partner Zuid Holland

We zijn op zoek naar een HR Business Partner die het HR-team van onze opdrachtgever compleet maakt. Onze opdrachtgever levert producten en diensten die bedrijven helpen om minder gebruik te hoeven maken van natuurlijke bronnen als energie en water. Ze zijn actief in een breed scala van sectoren: van kassen, urban farming, retail, hotels, gezondheidszorg en musea tot tuinderijen.

Lees de complete vacature 

 

 

 

 


 

 

Accountmanager Detachering Overheid – Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers, actief in de bemiddeling van professionals voor de markten woningcorporaties en overheid, zijn wij regelmatig op zoek naar gedreven Accountmanagers die helpen bij het meebouwen en verder uitbreiden van de organisatie.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 


We groeien maar door en daar horen nieuwe, ambitieuze gezichten bij. Deze maand mogen we maar liefst vier nieuwe teamleden verwelkomen.

 

Maak kennis

 


De nieuwe serie Lean Six Sigma & HR Trainingen in mei en juni zit al weer bijna vol. Schrijf je snel in voor de driedaagse en ga in het voorjaar serieus aan de slag met HR en Lean.

Lees meer of schrijf je direct in 

 


employee journey

 

De customer journey is een gevleugeld begrip in marketingland: het ‘meereizen’ met de klant, van de eerste kennismaking met een dienst of product tot en met aankoop en uiteindelijk zelfs ambassadeurschap als ideaal eindstation. Als je het goed doet, kun je de customer journey niet los zien van een hele andere ‘journey’: die van de medewerkers. Want zoals leiderschapsgoeroe Simon Sinek ooit al zei “Customers will never love a company until the employees love it first.

Lees het complete blog


 

Scroll naar boven