bbkwadraat Partner in HR Business

Nieuwsbrief februari: Een nieuw verhaal, een nieuwe website

 

Van full service naar focus

Maak van je stip aan de horizon geen dikke zwarte punt, dat adviseren we onze opdrachtgevers. Want stippen verschuiven en bijsturen is belangrijk. Ook onze stip is een stuk verschoven: van full service naar een focus op HR-projectmanagement en HR-interimoplossingen. En dus verschoof onze ‘tagline’ mee: Partner in HR Business.

Onze visie is trouwens niet verschoven: we kijken nog altijd naar HR vanuit de business, komen met praktische, scherpe oplossingen en werken op een persoonlijke en open manier samen. Dat doen we voortaan graag als jouw partner in HR Business.

 

Mensen en verhalen, een voorproef van onze nieuwe website

Wat: HR-Interim & HR-optimalisatie
Voor wie: Transportbedrijf Peter Appel
Resultaat: de eerste stappen naar een moderne HR-rol zijn gemaakt
Opvallend: tijdelijke vervanging veranderde in ambitieus advies

 

Join the club, als interimer HR-professional of stagiair

 

 

Ben je interim HR-professional op senior of medior niveau en doe je graag mooie projecten waarbij je echt waarde kunt toevoegen aan de business van een organisatie? Kijk je altijd vanuit de organisatievisie en –strategie naar HR en maak je zaken graag beknopt en praktisch? Dan komen we graag met je in contact.

Lees meer

 

 

 

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame (afstudeer)stage, waarbij je vanaf dag 1 in alles wordt meegenomen? Waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf op verschillende gebieden (verder) kunt ontwikkelen? Dan ben je bij BBKwadraat aan het juiste adres!

Lees meer

Scroll naar boven