Vacature P&O BBKwadraat

Nieuwsbrief januari 2016

We trappen het jaar af met een mooie vacature

Ben jij een ondernemende P&O-allrounder met een WO-opleiding? Dan hebben we een hele mooie vacature voor je. Voor een opdrachtgever die landelijk actief is in de kinderopvang en de zorg, zijn we op zoek naar een P&O Manager. Het gaat om een functie voor minimaal 4 dagen per week op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Lees de complete vacature

 

Zo weet je zeker dat je geen essentiële stappen overslaat binnen een HR-project

DMAIC-methodiek voorbeeld

Een goede probleemdefinitie, een grondige analyse van de huidige situatie, meten is weten; allemaal essentiële onderdelen binnen een HR-project. Toch krijgen ze te vaak niet de aandacht die ze verdienen. Veel projectmanagementmethodes focussen te snel op de gewenste situatie en slaan belangrijke stappen over. Gebruik je de Lean Six Sigma DMAIC-methode, dan voorkom je dit.

Lees meer over de DMAIC-methode

 

Trainingen Lean & HR

Lean en HR

Leaner werken in het nieuwe jaar? Begin 2016 dan goed en volg één van onze vier trainingen Lean Six Sigma & HR, speciaal voor HR-professionals. Van de basis in 1 dag tot een uitgebreide 3-daagse toegespitst op proces-, project- of programma /change management.

Lees alles over onze Trainingen Lean & HR

 

Weet jij hoe de échte lijnen binnen jouw organisatie lopen?

organogram of organigram BBKwadraat

Een organogram geeft in 1 oogopslag een overzicht van een organisatie. Maar geeft het ook weer hoe de lijnen écht lopen? Als je dingen voor elkaar wilt krijgen is het essentieel om die echte lijnen te kennen en te bewandelen. Het maken van een goede stakeholdersanalyse helpt daarbij.

Lees meer in ons laatste blog 

Scroll naar boven