Nieuwsbrief januari 2017: nieuwe Lean & HR workshops

 

We beginnen het nieuwe jaar lekker lean met een verse Introductieworkshop Lean Six Sigma & HR op vrijdag 10 februari. Voor alle HR-professionals die in 2017 nu eens echt goed met Lean aan de slag willen. Hij stroomt al aardig vol, dus wees er snel bij!

 

knop

 


succesvolle teams

Hét geheim van succesvolle teams

Nee, het zijn niet de teams met de meest gemotiveerde, de slimste of de meest extraverte medewerkers die het beste presteren. Het geheim zit ‘m in het delen van kennis en gelijkwaardigheid.

Benieuwd? Lees snel verder


Even voorstellen: Jan-Paul van Zuilekom

jan-paul van zuilekom bbkwadraatEen nieuw jaar een nieuwe medewerker: HR-consultant Jan-Paul van Zuilekom heeft zich aangesloten bij het BBKwadraat-team. Hij gaat zich bezighouden met het doorontwikkelen en uitbreiden van onze recruitment- en interim-tak.

 

 

Maak nader kennis op BBKwadraat.nl

 

 


 

workshops Lean Six Sigma en HR BBKwadraat

 

Workshops Lean Six Sigma & HR in het nieuwe jaar

Wil je als HR-professional diepgaander met Lean Six Sigma aan de slag? We hebben naast de Introductieworkshop ook drie vervolgtrainingen ontwikkeld speciaal voor HR-pro’s.

De trainingsdata zijn op dit moment nog niet bekend, maar inschrijven voor het nieuwe jaar kan nu al. Over data en tijden nemen we contact met je op.

Schrijf je nu in

quotedeelnemer

 

 

 


Save

Save

Save

Save

Save

Scroll naar boven