bbkwadraat HR-vacatures

Nieuwsbrief januari 2018 – veel HR-vacatures, nieuwe workshops en een vers blog

vacature recruiter

 

 

Senior Recruiter – Maassluis

Zin in een uitdagende job bij een interessante technische speler binnen de agrarische sector? Je gaat aan de slag met het opbouwen van een professionele best in class talent acquisition strategie, om zo een aantrekkelijk merk voor technische talenten in de markt te zetten. In eerste instantie in Nederland en later ook in het buitenland.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 


 

 

HR Business Partner – Maassluis

Voor een internationaal opererende productietechnische opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een gedreven HR Business Partner. Wil jij vol energie aan de slag, heb je een sterke visie op de positie van HR in een organisatie en beschik je over coachend en beïnvloedend vermogen? Lees dan snel verder.

Bekijk de complete vacature 

 

 

 

 

 


vacature HR Business Partner

 

 

HR Business Partner – Zuid Brabant / Limburg

Zin een veelzijdige HR-job binnen de retailbranche? Voor een grote retailorganisatie binnen de regio Zuid Nederland zijn wij op zoek naar een creatieve, enthousiaste HR Business Partner. Je ondersteunt 2 Operationeel Managers en gemiddeld 40 winkels.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 

 


 

vacature senior HR Manager

 

 

Senior HR Manager – regio Rotterdam

We zijn op zoek naar een innovatieve Senior HR Manager voor een interessante opdrachtgever binnen de agrarische sector. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van een volwassen HR-organisatie en het creëren van business waarde met de ‘people agenda’. Je neemt het bedrijf mee in deze verandering.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 


 

vacature accountmanager overheid

 

 

Accountmanager Detachering Overheid – Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers, actief in de bemiddeling van professionals voor de markten woningcorporaties en overheid, zijn wij regelmatig op zoek naar gedreven Accountmanagers die helpen bij het meebouwen en verder uitbreiden van de organisatie.

Bekijk de complete vacature 

 

 

 

 


vacature accountmanager overheid

 

 

 

Accountmanager Detachering Overheid – Arnhem

Voor onze opdrachtgever Interwork, actief in de bemiddeling van professionals voor de markten woningcorporaties en overheid, zijn wij op zoek naar 2 gedreven Accountmanagers die helpen bij het meebouwen en verder uitbreiden van de organisatie.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 


training Lean Six Sigma HR

Nieuwe serie Lean Trainingen

Begin het voorjaar lean en schrijf je in voor onze Driedaagse Lean Six Sigma & HR trainingen. Vanaf mei starten we met een nieuwe serie. Praktisch, betaalbaar en speciaal ontwikkeld voor HR-professionals die nu eens serieus met Lean Six Sigma aan de slag willen.

Lees meer of schrijf je direct in

 


strategische personeelsplanning

Het HR-thema dat bovenaan ieder nieuwjaarslijstje zou moeten staan

Wat staat er bovenaan jouw HR-lijstje voor het komende jaar? Met welke thema’s ga je nu echt eens grondig aan de slag? De HR-trends en -thema’s vliegen zo aan het begin van een nieuw jaar om je oren. Maar eentje zien we niet zo heel vaak terugkomen, terwijl dat juist het thema is dat bovenaan ieder lijstje zou moeten staan…

Lees het blog

 


 

 

Scroll naar boven