Nieuwsbrief januari 2020: Nieuwe partner, nieuwe collega, nieuw kantoor

Zes jaar geleden zette Wesley Zonne op een Amsterdams terras een handtekening onder zijn eerste BBKwadraat-contract. Na jaren vol mooie projecten, flink wat successen en het opbouwen van bijzondere klantrelaties, is een nieuwe stap niet meer dan logisch: per 1 januari 2020 gaat Wesley verder als volwaardig BBKwadraat-partner.

Wesley gaat zich als partner vooral focussen op de uitbreiding van de dienstverlening op gebied van organisatieverandering, cultuur-, leiderschaps- en gedragsontwikkeling.

We zijn trots op de nieuwe samenwerking en verheugen ons op wat gaat komen

 


Onze nieuw stek

De bureaus staan, de koffiemachine loopt en de planten leven nog. En wij hebben onze draai inmiddels ook gevonden op onze nieuwe stek. We delen alvast wat foto’s van het bruisende verzamelpand waar we nu deel van uitmaken. Benieuwd naar de binnenkant? Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

B. Amsterdam 
John M. Keynesplein 12-46
kantoor L.2.K.02
1066 EP Amsterdam


Welkom Janneke Weidema

Per 1 januari versterkt HR-consultant Janneke Weidema het BBKwadraat team. Ze gaat als interim HR-pro bij onze opdrachtgevers aan de slag en draait mee op project- en adviesopdrachten. Ze trapt af met een mooie klus op de HR-afdeling van Samen Veilig Midden Nederland (jeugdzorg en jeugdbescherming), waar ze HR versterkt en de kar trekt op een aantal projecten.

 

 

 

 


 


Scroll naar boven