HR trends

Nieuwsbrief juli 2017: over hippe HR-namen, de Talent Match Premium en Lean workshops

Hippe HR-namen en meer trends uit onze recruitmentpraktijk

Zat er de afgelopen jaren maar weinig dynamiek in de beroepsontwikkeling binnen HR, in de eerste maanden van 2017 jaar sluipen er twee nieuwe HR-functies de top 10 binnen. Maar zijn ze echt nieuw of gewoon opgehipt? En zijn hippe HR-namen wel zo’n goed idee? Over deze en meer trends uit onze recruitmentpraktijk laten we graag ons licht schijnen.

Naar het blog

 


Mooie en uitdagende HR-vacatures

Opleidings-, Trainings-, en Wervingsspecialist

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een inspirerende Opleidings-, Trainings-, en Wervingsspecialist. De organisatie is een gevestigde naam binnen de financiële wereld in de regio Rotterdam. Til jij de afdeling recruitment en opleidingen naar een hoger niveau?

Bekijk de complete vacature

 

Accountmanager Detachering Woningcorporaties

Voor een snelgroeiend bemiddelingsbureau zijn we op zoek naar gedreven accountmanagers in de regio Noord-Holland. Het bureau is gericht op de inzet van hoger opgeleide professionals op het gebied van wonen, vastgoed, bouw, juridisch, financiën en milieu. Bouw jij mee aan deze dynamische organisatie?

Bekijk de complete vacature

 

Accountmanager Detachering Overheid

Voor een snelgroeiend bemiddelingsbureau zijn we op zoek naar gedreven accountmanagers in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland. Het bureau is gericht op de inzet van hoger opgeleide professionals op het gebied van wonen, vastgoed, bouw, juridisch, financiën en milieu. Bouw jij mee aan deze dynamische organisatie?

Bekijk de complete vacature

 

 


 

Talent Match Premium

Nieuw: Talent Match Premium

We waren al gecertificeerd voor de persoonlijkheidsanalyse DISC en sinds kort kunnen we daar een aantal extra selectie- en ontwikkelassessments aan toevoegen, zoals cognitie (IQ), persoonlijkheid (Big Five) en drijfveren. Allemaal goed inzetbaar in onze recruitmentpraktijk, maar ook effectief bij zaken als professionalisering van onboarding, competentiemanagement en talent- en teamdevelopment.

Lees meer

 


 

workshop Lean Six Sigma en HR

 

Lean Six Sigma & HR workshops in het najaar

Onze speciaal voor HR ontwikkelde Lean Six Sigma trainingen gaan in het najaar weer van start. Maak snel en praktisch kennis met Lean Six Sigma tijdens de Introductieworkshop of ga de diepte in met een driedaagse Blue, Red of Purple Belt.

Bekijk de agenda en meld je snel aan

 


onvervulbare vacature tips

Terug van weggeweest: de moeilijk vervulbare vacature

De markt trekt aan. Volgens het CBS zijn er zelfs meer openstaande vacatures dan vervulde. Goed nieuws natuurlijk, maar het betekent ook dat vacatures blijkbaar moeilijk te vervullen zijn. Herkenbaar? We geven je drie scherpe tips uit onze eigen recruitmentpraktijk.

Lees het complete blog

 


 

recruitment brainstorm

Zomeraanbieding: Recruitment Brainstorm van €750,- voor €650,-

Heeft jouw organisatie moeite om vacatures vervuld te krijgen? Of worstelen jullie met een ander recruitmentvraagstuk? Tijdens onze Recruitment Brainstorm denken we actief en creatief met je mee over jouw specifieke vraagstuk.
Deze zomer krijg je €100,- korting op een verhelderende sessie

Lees meer of boek direct

 

Scroll naar boven