Nieuwsbrief juli 2019: Over de toekomst van werk en najaarstrainingen Lean

Het e-zine Werkvuur vroeg BBKwadraat-partner Frans-Jan Boekholt naar zijn visie op de toekomst van werk en de rol van HR daarin. Hij signaleert trends, ziet kansen voor HR-professionals en vertelt wat je nu al kunt doen om werk van je toekomst te maken.

Lees het complete interview

 


 

Begin goed na de zomervakantie, schrijf je in voor de najaarstraining Lean Six Sigma & HR

Na de zomervakantie gewoon weer op dezelfde voet verder? Nu alweer een volle agenda voor straks? Schrijf je in voor onze driedaagse trainingen Lean Six Sigma & HR en leer hoe je effectiever vergadert, processen simpeler inricht, de (interne) klant centraal stelt en overall minder tijd verspilt. Binnen de HR-afdeling én de complete organisatie.

Trainingsdagen
Dag 1 – 27 september 2019
Dag 2 – 4 oktober 2019
Dag 3 – 11 oktober 2019

Opzet training
Onze 3-daagse trainingen bevatten een klein deel introductie (opfrissen voor degene die de 1-daagse al hebben gevolgd) en worden grotendeels gevormd door je eigen praktijkcasus.
Afhankelijk van deze casus en je persoonlijke leerbehoefte, gaan we per persoon dieper in op het procesmanagement (blue), projectmanagement (red) en/of verandermanagement (purple).

Aanmelden en meer info?
Neem contact met Wesley Zonne via w.zonne@bbkwadraat.nl

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Wat: Organisatieverandering
Voor wie: Energie Centrum Nederland
Resultaat: Een (kosten)efficiënte, effectief en kwalitatief ingerichte staforganisatie die weer in verbinding staat met het primaire proces.
Opvallend: 20% kostenreductie, score stafafdelingen van ‘zeer onvoldoende’ naar ‘goed’.

 

“Het was voor mij als interim programma-manager heel waardevol om samen te werken met een sterk mensgerichte, maar tegelijkertijd ook resultaatgerichte HR Director die mensen in hun kracht zet en ze durft aan te spreken op hun houding en gedrag. Ook bij de directeuren uit het primaire proces was er vertrouwen, een klik en herkenning. Mooi om zo alle partijen met elkaar in verbinding te brengen. En dan ook nog eens op een prachtige locatie middenin een duingebied.”

 

 


 

Wij zijn op zoek, misschien wel naar jou

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame (afstudeer)stage, waarbij je vanaf dag 1 als HR-consultant  in alles wordt meegenomen? Waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf op verschillende gebieden (verder) kunt ontwikkelen? Dan ben je bij BBKwadraat aan het juiste adres!

Lees de complete vacature

 

 

Scroll naar boven