Nieuwsbrief juli: Over recruitment 3.0, HR vacatures en lean trainingen

Eind april hebben we iedereen in ons bestand gevraagd of ze onze updates willen blijven ontvangen. Nog niet iedereen heeft daarop gereageerd. Wil je je alsnog afmelden voor de (vacature) updates, klik dan onder aan deze mail op ‘unsubscribe from this list’.

Wil je wel deel van ons bestand blijven, dan hoef je niks te doen en kun je de privacyvoorwaarden vinden op BBKwadraat.nl.

 


Van stage tot business partner, we hebben weer mooie HR-vacatures

 

 

 

HR-adviseur Amsterdam

Voor een ambitieuze organisatie die zich sterk maakt voor vernieuwing in de jeugd GGZ zoeken we een net zo ambitieuze HR-Business Partner. Je denkt op alle niveaus in de organisatie mee over de ontwikkelingen en wat dit betekent voor het HR-beleid. Je ondersteunt en coacht het management en de medewerkers bij de (verander)stappen.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

HR-adviseur Noord-Holland

Wil jij aan de slag bij het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa? Je wordt onderdeel van het HR-team en geeft zelfstandig invulling aan een professioneel HR-beleid waarbij de nadruk ligt op de operationele en beheersmatige taken van personele zaken voor een van de fabrieken. Ben je beleidsmatig sterk en pak je de zaken met structuur aan, lees dan vooral even verder.

Bekijk de complete vacature

 

 


 

 

HR Business Partner – Albert Heijn – regio Tilburg

Ben jij een pro-actieve HR Business partner die voorop wil gaan in vernieuwing en met nieuwe ideeën HR verder vorm wil geven? Kun jij inspireren, verbinden en ontwikkelen en heb je zin om van zo’n 20 AH winkels de beste winkels uit de buurt te maken? Lees dan snel verder.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 

 

 


 

 

 

HR Stagiair – Abcoude

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame (afstudeer)stage, waarbij je vanaf dag 1 in alles wordt meegenomen? Waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf op verschillende gebieden (verder) kunt ontwikkelen? Dan ben je bij BBKwadraat aan het juiste adres!

Bekijk de volledige omschrijving

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Accountmanager Detachering Overheid – Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers, actief in de bemiddeling van professionals voor de markten woningcorporaties en overheid, zijn wij regelmatig op zoek naar gedreven Accountmanagers die helpen bij het meebouwen en verder uitbreiden van de organisatie.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 

 


recruitment in 2020

 

Privacy gedoe in recruitmentland. Misschien maar gewoon deleten die database?

Welke data sla je op, waar, waarom, hoelang en wie heeft daar allemaal toegang toe? Met de nieuwe privacywetgeving bepaalt de kandidaat wie er wel of niet iets van hem of haar mag bewaren en in mag zien. En dat levert gedoe op in recruitmentland. Maar het levert volgens ons ook nog iets anders op: aandacht voor de vraag of de focus op het cv misschien moet verschuiven naar meer focus op authentieke communicatie.

Lees het blog


 

trainingen lean six sigma en HR

Schrijf je nu vast in voor de najaarstrainingen Lean & HR

Onze voorjaarstrainingen Lean Six Sigma & HR waren een groot succes.

 

Vanaf november 2018 starten we met een nieuwe serie driedaagse trainingen. Praktisch, betaalbaar en speciaal ontwikkeld voor HR-professionals die nu eens serieus met Lean Six Sigma aan de slag willen. Mis het niet en schrijf je nu vast in.

 

 

Save

Save

Save

Save

Scroll naar boven