Nieuwsbrief maart 2017: begin de lente lean met inspirerende vacatures en blogs

De voorjaarsagenda voor onze Lean Six Sigma & HR trainingen is bekend. Er staan twee Introductieworkshops en een driedaagse op de planning. Voor de driedaagse kun je zelf aangeven of je een Blue, Red of Purple training wilt volgen.

Bekijk de agenda en meld je snel aan, want vol is vol

 

 

 

 


 

 

 

 

AH als IT werkgever

 

 

AH als IT-werkgever, uit het niets naar de top 3

Bij de combi AH en IT denk je al snel aan de online supermarkt. Maar niets is minder waar: ook in de gewone supermarkt draait alles om IT. Om de concurrentie voor te kunnen blijven bouwt AH daarom hard aan een eigen IT-afdeling. En met succes! BBKwadraat-partner en recruitmentspecialist Robin Overweel vertelt meer over deze uitdagende klus.

Benieuwd? Lees snel verder

 

 


 

Mooie en uitdagende HR-vacatures

Manager People & Culture – Utrecht

Voor een snelgroeiende, internationale internetonderneming zijn we op zoek naar een vooruitstrevende manager People & Culture. Heb jij minimaal 10 jaar ervaring met HRM en wil je in een high performance omgeving een bijdrage leveren aan de groei van het bedrijf, lees dan vooral verder.

Naar de vacature

 

HR Manager Nederland – Vlaardingen e.o.

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Vlaardingen zijn wij per direct op zoek naar een moderne, ondernemende en ervaren HR Manager (1,0 fte). Onze opdrachtgever is een internationaal opererende productietechnische organisatie met hightech- en innovatieve kapitaalintensieve producten.

Naar de vacture

 

HR Business Partner – Vlaardingen e.o.

Ben jij een energieke, ambitieuze, gedreven, moderne en stevige allround HR Business Partner die alle werkterreinen van HR beheerst? Heb je minimaal 5 jaar ervaring met het opzetten en uitvoeren van strategisch personeelsbeleid op groepsniveau? Mis deze vacature dan niet!

Naar de vacature

 

Stevige HR Business Partner – Apeldoorn e.o.

Onze opdrachtgever in de FMCG is op zoek naar een stevige HR Sparring Partner die toe is aan de tweede of derde carrièrestap. Ben jij deze professional en heb je ervaring in de FMCG branche of Retail? Dan is dit wellicht jouw droombaan!

Bekijk de vacature

 

 


 

 

het nieuwe beoordelen

 

Van Beoordelingsgesprek naar Groeigesprek

Het rommelt in beoordelingsgesprekland. De traditionele manier van beoordelen past niet meer bij wat er in de buitenwereld speelt. Organisaties veranderen voortdurend, managementlagen verdwijnen en teams sturen zichzelf aan. Het is tijd voor het nieuwe beoordelen!

Lees verder op BBKwadraat.nl

 

 

Scroll naar boven