bbkwadraat partner sessies

Nieuwsbrief maart 2019: van Partner Sessie tot Lean workshop

 

 

Hoe vergader je effectiever, hoe richt je HR-processen simpeler in, hoe stel je de (interne) klant centraal en blijf je continu verbeteren? In onze 1-daagse Introductieworkshop Lean & HR laten we je zien hoe de Lean Six Sigma methodiek en mindset ook voor HR kan werken.
De workshop is praktisch en speciaal ontwikkeld voor HR-professionals.

Wanneer: vrijdag 5 april 2019
Waar: Amsterdamsestraatweg 22- 24 Abcoude
Voor wie: HR-pro’s die een inkijk willen in Lean Six Sigma
Kosten: 350 euro per deelnemer
Meer weten of inschrijven? info@bbkwadraat.nl

 


BBKwadraat Partner in HR Business

 

Misschien heb je het al voorbij zien komen: we hebben een nieuwe slogan! Sinds kort staat er geen Fullservice HR-adviesbureau meer onder onze naam, maar Partner in HR Business. Een slogan die past als een jas, met een bijbehorend verhaal waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn. Daarom vertellen we je er graag wat meer over. Dat we die jas eigenlijk altijd al aanhadden, bijvoorbeeld.

Lees verder

 


 

 

Ben jij een ondernemende allround HR-consultant die toe is aan een volgende stap? Dan zijn wij wellicht een match. We willen ons BBKwadraat-team graag uitbreiden met een leergierige en gemotiveerde HR-pro die verschillende werkzaamheden voor een breed scala aan opdrachtgevers kan oppakken.

Bekijk complete vacature

 

 

Krijg je energie van de dynamiek binnen de retail? Wil je bijdragen aan het stevig neerzetten van HR in de business? Lijkt het je een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor alle HR-aangelegenheden binnen een winkelformule? Lees dan even verder.

Bekijk de complete vacature

 

 

 

 


 

Wat: Organisatieverandering
Voor wie: Scholengemeenschap Stad & Esch
Resultaat: Helder en door alle medewerkers gedragen Stad & Esch Competentieprofiel
Opvallend: Ontwikkeling van volledig gepersonaliseerde instrumenten

 

 

Scroll naar boven