training lean six sigma en HR

Nieuwsbrief mei 2016 – Inschrijvingen september trainingen Lean Six Sigma & HR nu geopend

 

training Lean Six Sigma & HR

 

De rol van de projectmanager binnen de DMAIC projectmethodiek

Van start gaan met de Lean DMAIC-methode is één ding, maar wie neemt eigenlijk de lead binnen zo’n project? En welke rol heeft hij of zij? Belangrijk om uitgebreid bij stil te staan, want ook voor de Lean Six Sigma filosofie geldt: gedeelde verantwoordelijkheid is geen verantwoordelijkheid.

Meer lezen over de teamdynamiek binnen een Lean Six Sigma organisatie? Benieuwd hoe HR kan bijdragen? Lees het in ons laatste blog.

 

Even voorstellen!

niels litooijsuzanne mancini

 

We mogen maar liefst twee nieuwe medewerkers verwelkomen deze maand: Suzanne Mancini en Niels Littooij. Suzanne gaat aan de slag als marketing/communicatiemedewerker en Niels versterkt ons team als HR-consultant.

Nieuwsgierig? Nader kennismaken kan op BBKwadraat.nl 

 

5 tips voor Lean personeelsplanning

lean personeelsplanning 5 tips

BBKwadraat partner Frans-Jan Boekholt schrijft regelmatig een artikel voor Overpersoneelsplanning.nl. Dit keer over het door een Lean-bril bekijken van strategische personeelsplanning. Hij geeft vijf handige tips hoe je dit concreet aanpakt.

Lees de vijf tips voor Lean personeelsplanning

 

Vacature HR-consultant Abcoude

We blijven groeien bij BBKwadraat en daarom zijn we hard op zoek naar een HR-consultant. De focus van de functie ligt op HR-consultancy en recruitmentwerkzaamheden. We zijn op zoek naar een professional met een moderne blik op de HR-rol die graag dicht op de business werkt.

Lees de complete vacature op BBKwadraat.nl

 

En de winnaars zijn…

waar haal je de energie vandaan

 

In de nieuwsbrief van vorige maand mochten we twee exemplaren van de Managementboek.nl bestseller “Waar haal je de energie vandaan?”  weggeven.

De winnaars van het energieke boek zijn Nicole Roosendaal en Adri van den Ouden. Gefeliciteerd en het boek komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Scroll naar boven