HR en relatiemanagement BBKwadraat

Nieuwsbrief mei 2019: HR & relatiemanagement en een internationale case

HR, de spin in het relatieweb

Bij relatiemanagement denk je al snel aan de afdeling sales, marketing of communicatie en minder snel aan de HR-afdeling. En dat terwijl HR in onze ogen juist de spin in het web is bij relatiegericht werken. Door zelf relatiegericht te werken en het te stimuleren en faciliteren door de hele organisatie heen, zowel intern en extern.

Lees het complete blog

 


Wat: HR-optimalisatie & HR-interim
Voor wie: HR-certificeerder Top Employers Institute
Resultaat: Basis HR online voor people management in elk land waar de organisatie actief is
Opvallend: 10 landen met ieder een eigen cultuur en wet- en regelgeving

Lees de complete case

Wesley Zonne veranderde tijdens dit project van consultant in collega

“Mooi om niet alleen de analyse en aanbevelingen te kunnen geven, maar er zelf ook als Interim HR Project Manager uitvoering aan te kunnen geven. Van consultant achter het bureau naar collega aan de knoppen. In een dynamische omgeving in een kort tijdsbestek en via korte lijnen met HR veel resultaten bereikt. HR is ambitieus en ijverig genoeg om het hier niet bij te laten en blijvend verbeterslagen te realiseren.”

Meer weten? Neem contact op met Wesley via w.zonne@bbkwadraat.nl

 

 

 


Wij zijn op zoek, misschien wel naar jou

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame (afstudeer)stage, waarbij je vanaf dag 1 in alles wordt meegenomen? Waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf op verschillende gebieden (verder) kunt ontwikkelen? Dan ben je bij BBKwadraat aan het juiste adres!

Lees de complete vacature

 

 

 

 

 

 

Mooie HR Officer rol bij een snelgroeiend internationaal adviesbureau

Voor een dynamische en snelgroeiend adviesbureau in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte en flexibele HR Officer. Is het straks jouw verantwoordelijkheid om de HR-administratie van 100+ medewerkers tot in de puntjes op orde te hebben?

Bekijk de complete vacature

 


 

Scroll naar boven