Nieuwsbrief mei 2022: Over klikken en up poppen

Als het klikt, dan klikt het

Als het klikt, loopt alles soepeler. Dat geldt voor collega’s die samenwerken, voor teams, maar ook voor een HR-strategie die klikt met de organisatievisie. Zo ontstaan er sterke schakels die naadloos op elkaar aansluiten. Dus HR: laat het klikken door de hele organisatie!

Lees het blog


Coronabezetting, van maximaal naar optimaal

Coronabezetting won vorig jaar de BBKwadraat HR-woord van het jaar verkiezing. Duidelijk dus wat de HR-gemoederen bezighield: hoeveel mensen mogen er vandaag naar kantoor of hoeveel mensen hebben we nodig om de boel draaiend te houden?

Nu alles (voorlopig) weer bijna terug naar normaal is, pleiten we ervoor om niet meer van maximaal of minimaal te spreken, maar van optimaal. Oja, en terwijl we met z’n allen zoeken naar een nieuw evenwicht, komen er vast HR-woord kanshebbers voor volgend jaar voorbij. Heb jij er al eentje gespot?

Lees het blog


 

Werken aan ons eigen werken

Werken aan je ontwikkeling is ook werk. Onmisbaar werk zelfs, vinden wij. We schreven er al eens een blog over en adviseren onze klanten om vooral te investeren in jezelf, in je medewerkers en je organisatie. En in het kader van ‘practice what you preach’ verruilden we onlangs een dag het werk voor onze opdrachtgevers voor werken aan en voor onszelf.

Hoe gaat ’t met eenieder en het geheel? Hoe willen we verder, waarop willen we ons focussen, waarin willen we ons ontwikkelen? Fijn en zinvol om samen over in gesprek te gaan.

En dat op een plek waar leren en ontwikkelen centraal staat: Onderwijshotel De Rooi Pannen in Breda, bedankt voor de goede verzorging en inspirerende plek. Een aanrader!


BBKwadraat goes pop-up

Praktisch, laagdrempelig, open en flexibel. Zo werken we graag bij BBKwadraat. Daar past het flexibele verzamelgebouw B Building, waar we onze vaste plek hebben gevonden, perfect bij. Maar het kon nóg een tikje perfecter. En dus hebben we gekozen voor een flexkantoor. We verlaten B Building niet, maar gaan op de pop-up toer.

Corona heeft ons geleerd dat ontmoeten overal kan, dat we heel graag bij en met onze klanten werken en dat digitaal in contact blijven prima gaat. Dus zijn we niet vast maar flexibel aanwezig in B Building en hebben we daarnaast flexwerkplekken in Amsterdam en Gouda. We poppen up waar de business ons nodig heeft en waar het handig is voor iedereen. Een mooie klik dus met wat we in huis hebben en waar we ons huisvesten. Tot snel op een plek die werkt!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven