spp in de zorg

Nieuwsbrief mei 2017: Masterplan voor de zorg, mooie DISC-case en tell a friend bonus

Blink!Masterplan voor de zorg

Op de lange termijn ontstaat er een personeelstekort in de zorg, dat is nu al duidelijk. De vergrijzing slaat toe en er is een overaanbod van specifieke functies. Om als zorg-organisatie je ambities waar te kunnen maken, is het dus van levensbelang om op tijd in kaart te brengen welk personeel nu én straks nodig is. Ga samen met ons slim, snel en praktisch aan de slag met het Blink!Masterplan voor de Zorg.

Bekijk de flyer

 


DISC voorbeeld in de praktijk

Hoe ga je als HR-team op weg naar het échte HR Business Partnerschap? Waarom spelen gedragsstijlen daar een grote rol in? En als je die stijlen eenmaal kent, hoe ga je daar dan concreet mee aan de slag? We leggen het je uit in een uitgebreide businesscase.

Lees de complete case

 


 

trainingen Lean Six Sigma en HR

Vooraanmelding nieuwe serie workshops Lean Six Sigma & HR

De voorjaarsserie Lean Six Sigma & HR workshops is inmiddels met veel enthousiasme en succes afgesloten. Binnenkort starten we weer met een nieuwe serie Introductieworkshops en diepgaandere meerdaagse cursussen. Je kunt je nu alvast opgeven zodat je zeker bent van een plek. We nemen contact met je op zodra de data bekend zijn.

Meld je snel aan

 


 

gratis go to gemba sessie

 

Lean tell a friend bonus: gratis go to gemba sessie

Ken je iemand (of misschien wel een heel team) die geïnteresseerd zou kunnen zijn in onze HR & Lean Six Sigma trainingen? Vertel het dan vooral door. Want meldt een cursist zich via jou aan, dan verdien jij een gratis Go to Gemba sessie. We komen langs op je werkplek om een praktijkcase door te nemen en geven direct praktische Lean adviezen. Dus: spread the word!

Download de flyer om door te sturen

 

 

Scroll naar boven