lean en HR

Nieuwsbrief november 2015 – winnaars, terug naar de werkvloer en gratis adverteren op Leanjobs.nl

Dat Lean een hot topic is, bleek maar weer eens uit de respons op onze jubileumprijsvraag uit de vorige nieuwbrief. Omdat er zoveel mensen hun zinnen hadden gezet op een gratis Introductieworkshop Lean Six Sigma & HR, besloten we om geen 5 maar 25 winnaars te kiezen.

De eerste groep winnaars heeft inmiddels op 13 november een inspirerende workshop gevolgd op ons kantoor in Abcoude. De sfeer zat er goed in, de deelnemers waren zeer enthousiast en het smaakte zeker naar meer.

Bekijk het videomateriaal voor een kijkje achter de schermen

Ook interesse in de Introductieworkshop Lean Six Sigma & HR? Lees er alles over op bbkwadraat.nl 

 
Titels_gotogemba

Lean zit in ons DNA en doen we niets zonder dat het waarde toevoegt voor de klant. Dat geldt ook voor een doodnormaal kennismakingsgesprek.

Dus gaan we niet om de tafel, maar samen met jou de HR-werkvloer op! Of om in Lean-taal te spreken: we komen langs voor een Go to Gemba sessie. Terug naar de werkvloer!

We nemen 1 HR-proces voor je onder de loep. Duurt het werving- en selectieproces bijvoorbeeld te lang? Dan krijg je van ons meteen een aantal praktische tips voor een gestroomlijnd proces. Helemaal vrijblijvend, natuurlijk.

Interesse in een vrijblijvende Go to Gemba kennismakingssessie? Neem gerust contact met ons op

 

Vacatures

Uitdagend & internationaal
Voor een internationale organisatie zijn we op zoek naar een gedreven HR-manager. Je werkt vanuit de vestiging op de Veluwe ook voor meerdere vestigingen in het buitenland.
Bekijk de complete vacature

 

onzeman

logo

BBKwadraat Partner Frans-Jan Boekholt is sinds kort lid van het expertpanel op HR-Praktijk.nl. In die rol zal hij regelmatig blogs publiceren over HR-gerelateerde onderwerpen.

In zijn eerste blog gaat hij dieper in op de DMAIC-methode, een projectmanagementtool die onderdeel is van de Lean Six Sigma methode en die we bij BBKwadraat vaak inzetten.

Lees het blog

 

actie

Gratis plaatsing Lean vacature op Leanjobs.nl

Op zoek naar een Lean of Lean Six Sigma specialist binnen jouw organisatie? Plaats dan gratis een advertentie ter waarde van 150 euro op onze vacaturesite Leanjobs.nl. Het is dé plek waar Lean-specialisten en organisaties elkaar vinden.
De actie loopt tot het eind van het jaar, dus neem snel contact met ons op.

Scroll naar boven