op weg naar zelfsturing

Nieuwsbrief november 2016: zelfsturingsspecial

hoe word je een zelfsturende organisatie

 

 

structuur van een zelfsturende organisatie

Onze definitie van een zelfsturende organisatie: een organisatie met een minimum aan hiërarchie, het liefst helemaal geen. Dat klinkt vrij simpel, maar is dat ook zo? Ontdek hoe een zelfsturende organisatie volgens ons in elkaar zou moeten zitten.

Lees meer over de structuur van een zelfsturende organisatie

 

 

 

 

zelfsturende organisatie klant centraal

 

Zelfsturing, hoe kom je er en wat levert het op?

Zelfsturende teams denken, voelen en leven: klant. Welke organisatie wil dat nu niet? Maar hoe bereik je die ideale stip aan de horizon? Veel is onzeker op weg naar zelfsturing, maar 1 ding niet: het wordt een bumpy ride. Schrik niet, dat is juist de bedoeling.

Lees meer over de weg naar zelfsturing

 

 

 

 

op weg naar zelfsturing

 

Op weg naar zelfsturing, we lopen graag met je mee

Als een organisatie vraagt of we een zelfsturende organisatie van ze willen maken is ons antwoord altijd “nee”. Niet omdat we denken dat het ze niet zou lukken, maar omdat we geen zelfsturende organisaties MAKEN, dat doen de organisaties zelf!

Lees meer over onze aanpak

 

Workshops Lelean six sigma en HRan Six Sigma & HR in het nieuwe jaar

Voor een succesvolle transitie naar zelfsturende teams kun je veel hebben aan de Lean Six Sigma aanpak. Wil je als HR-professional kennismaken met Lean Six Sigma of er direct diepgaand mee aan de slag? We hebben vier Lean Six Sigma trainingen ontwikkeld speciaal voor HR-professionals.

De trainingsdata zijn op dit moment nog niet bekend, maar inschrijven voor het nieuwe jaar kan nu al. Over data en tijden nemen we contact met je op.

Lees meer over onze Lean Six Sigma trainingen

 

 

Scroll naar boven