Nieuwsbrief november 2019: Nieuw adres, MT-vacature en een weggever

 

Ben jij een Personeel & Ontwikkeling Manager die een fusie mede kan laten slagen? Wil jij je tanden zetten in het vinden en aan boord houden van goede medewerkers bij een steeds complexere zorgvraag? Wil jij opereren als lid van het MT? Bekijk dan zeker even de video. Misschien geef jij straks op verbindende en inspirerende manier leiding aan een mooie zorgorganisatie.


Een nieuw jaar, een nieuwe werkplek

Het duurt nog even (zowel het nieuwe jaar, als het nieuwe adres), maar toch melden we het alvast: wij gaan verhuizen naar Amsterdam. Met pijn in ons hart verlaten we Abcoude omdat er straks gewoond wordt waar wij nu werken. Maar verandering is goed en levert nieuwe energie op. Zeker in het bruisende verzamelgebouw waar we aan de slag gaan. De naam lijkt in elk geval voor ons gemaakt. Je bent er van harte welkom!

Nieuw adres:
B. Amsterdam 
John M. Keynesplein 12-46
kantoor L.2.K.02
1066 EP Amsterdam


We geven werkvuur weg

Werkt onze manier van werken nog wel? En hoe zit het met de toekomst van werk? Wat kun je doen om het werkvuur bij jezelf en je team aan te wakkeren? De schrijvers van Werkvuur nemen je in een prikkelend, inspirerend en vooral ook praktisch boek mee langs de geschiedenis van werk, het heden en de uitdagende toekomst.

Wij mogen twee exemplaren van het boek weggeven. Mail je naam en je adresgegevens naar patrick@energyfinder.nl en misschien laait bij jou straks het Werkvuur op.

Meer over het boek

 

Scroll naar boven