Nieuwsbrief oktober 2015 – BBKwadraat strooit met cadeaus

We bestaan 5 jaar, en wie jarig is trakteert. Daarom strooien we in deze nieuwsbrief met cadeaus. Van 5 gratis Introductietrainingen Lean Six Sigma & HR tot een Lean vacatureplatform waarop Lean specialisten en organisaties elkaar snel en simpel vinden.
Lees snel verder!

 

Vijf gratis Introductietrainingen Lean Six Sigma & HR

We geven 5 Introductietrainingen Lean Six Sigma & HR weg (over die trainingen lees je meer in deze nieuwsbrief). De winnaars volgen met z’n vijven de training in onze inspirerende Blink!Rooms en maken op een praktische manier kennis met de beginselen van Lean Six Sigma en de rol die HR bij de introductie en implementatie ervan speelt.

LET OP: DE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN. DE WINNAARS KRIJGEN OP 13 OKTOBER 2015 BERICHT.

 

We doen werkend Nederland Leanjobs.nl cadeau

leanjobs by BBKwadraat

 

Bij BBKwadraat werken we lean en zijn we allemaal Lean Six Sigma specialist. Naast adviseren en trainen geven over Lean, verzamelen we sinds kort ook de beste Lean vacatures van Nederland op ons online platform Leanjobs.nl.

Op Leanjobs vinden Lean en Lean Six Sigma specialisten een handig overzicht van de beste Lean vacatures. Organisaties bereiken er snel en simpel professionals die specifiek op zoek zijn naar een Lean vacature. Zo geven we lean werken een boost!

Kijk snel op Leanjobs.nl

 

We helpen War Child aan een HR-manager

Naast het strooien met cadeaus leveren we ook graag een bijdrage aan een goed doel. Dus helpen we War Child met de recruitment voor een nieuwe HR-manager.

Bekijk de vacature

Ook helpen we Contezza, onze dorpsgenoten uit Abcoude, met het vinden van een medewerker administratie /communicatie.

Bekijk de vacature

 

Lean Six Sigma Trainingen op meerdere niveaus

 

BBKwadraat Training Lean Six Sigma voor HR

Naast onze te winnen Introductietraining Lean Six Sigma & HR, bieden we nog drie Lean Six Sigma Trainingen aan speciaal voor HR-professionals:

– Blue Belt Training Lean Six Sigma & HR (procesmanagement)
– Red Belt Training Lean Six Sigma & HR (projectmanagement)
– Purple Belt Training Lean Six Sigma & HR (change / programmamanagement)

We zijn ervan overtuigd dat HR een cruciale rol speelt bij het introduceren van Lean in een organisatie. Maar daar heeft HR wel de juiste kennis voor nodig. Met onze trainingen haal je die kennis in huis.

Kijk in onze HR-shop op BBKwadraat.nl voor meer info over de trainingen

Scroll naar boven