cursus Lean voor HR

Nieuwsbrief oktober 2016

Op een praktische manier kennismaken met de beginselen van Lean Six Sigma en ontdekken welke rol HR speelt bij de introductie en implementatie? Op 2 december organiseren we weer een introductieworkshop Lean Six Sigma & HR.

Schrijf je snel in, want vol = vol. 

 

workshop Lean Six Sigma en HR

Introductieworkshop 14 oktober groot succes

Er gingen veel ‘eureka-lichtjes’ branden boven de hoofden van onze cursisten Lean Six Sigma & HR tijdens de workshop van 14 oktober. Benieuwd naar een reactie? Bekijk hem op Linkedin

 

 

verbetercultuur voorwaarde voor lean werken

Heeft jouw organisatie een verbetercultuur? Dat kun je meten!

Wil je als organisatie écht Lean zijn, dan kom je er niet met alleen de methodiek. Er moet ook sprake zijn van een verbetercultuur. Gelukkig kun je heel goed meten of er obstakels op de loer liggen.

Hoe weet je of in jouw organisatie een verbetercultuur heerst? Lees er alles over.

 

Vacatures

Moderne en stevige HR Sparring Partner

Wij verwachten binnenkort een vacature bij 1 van onze opdrachtgevers in de FMCG branche. Om snel te kunnen schakelen zetten wij deze vacature vast open.

Ben jij die moderne en stevige HR Sparring Partner met ervaring in de FMCG branche en toe aan de 2e stap in je carrière? Dan gaat dit een geweldige ervaring voor je zijn!

Lees meer

 

 

continue verbetercultuur

 

Managers motiveren niet en andere opmerkelijke onderzoeksfeiten

We deden onderzoek naar de verbetercultuur binnen ruim 90 organisaties en kwamen tot de conclusie dat het over het algemeen best goed zit met zaken als motivatie, vertrouwen, respect en ontwikkeling. Maar we kwamen ook een aantal opmerkelijke zaken tegen.

Ontdek de verrassende resultaten uit ons onderzoek

 

 

Het oude SPP-denken is uit

Het vakblad P&Oactueel vroeg ons naar onze kijk op SPP. Als het ons ligt gaan we van jaarlijkse geprekscycli naar een vlootschouw sámen met het personeel. En van 1 gespreksmoment per jaar naar het hele jaar door feedback vragen en krijgen van collega’s, leidinggevenden en klanten.

Lees het artikel in P&Oactueel

het oude SPP denken is uit

Scroll naar boven