bbkwadraat medewerkers

Nieuwsbrief september 2017:  nieuwe medewerkers, frisse blogs en verse vacatures

Nieuw talent bij BBKwadraat

We blijven groeien en daar hoort natuurlijk nieuw talent bij! Ter versterking en uitbreiding van onze recruitmenttak hebben we Senior Recruitment Consultant Claudia Hagenaars aan ons team toegevoegd. Stagiaire Roos Teubel is het tweede nieuwe gezicht. Zij zorgt er met een intern professionaliseringsplan voor dat we niet alleen blijven groeien, maar ons ook blijven ontwikkelen.

Maak kennis

 


 

stappenplan preboarding en onboarding

Pre- en onboarding, voorspellers van duurzame arbeidsrelaties

Wist je dat de eerste 100 dagen binnen een nieuwe arbeidsrelatie cruciaal zijn? Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de nieuwkomers in die periode besluit om wel of niet bij een werkgever te blijven. Reden te meer dus om werk te maken van de inwerkperiode, en zelfs van de periode voor de eerste werkdag. Wij geven je er graag concrete handvaten voor.

Bekijk het stappenplan voor pre- en onboarding

 


Mooie en uitdagende HR-vacatures

Accountmanager Detachering Woningcorporaties

Voor een snelgroeiend bemiddelingsbureau zijn we op zoek naar gedreven accountmanagers voor de woningcorporatiemarkt in de regio Noord-Holland. Het bureau is gericht op de inzet van hoger opgeleide professionals op het gebied van wonen, vastgoed, bouw, juridisch, financiën en milieu. Bouw jij mee aan deze dynamische organisatie?

Bekijk de complete vacature

Accountmanager Detachering Overheid

Voor een snelgroeiend bemiddelingsbureau zijn we op zoek naar gedreven accountmanagers voor de overheidsmarkt in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland. Het bureau is gericht op de inzet van hoger opgeleide professionals op het gebied van wonen, vastgoed, bouw, juridisch, financiën en milieu. Bouw jij mee aan deze dynamische organisatie?

Bekijk de complete vacature

Recruiter Utrecht

Voor een opdrachtgever binnen de foodbranche zijn we op zoek naar een gemotiveerde Recruiter voor zo’n 20 tot 24 uur per week. Je gaat aan de slag binnen een sterk groeiend familiebedrijf met een team van energieke en ondernemende foodies.

Bekijk de complete vacature

 


vitaliteit en HR

 

HR, pleit voor vitaliteit!

Gezonde medewerkers presteren beter, zijn energieker en veerkrachtiger en hebben minder kans op bijvoorbeeld een burn-out. Toch blijft leefstijl een lastig HR-thema, want zijn werknemers niet gewoon zelf verantwoordelijk voor hun gezondheid? En mag je je als organisatie bemoeien met de leefstijl van je medewerkers? We laten er graag ons licht over schijnen.

Lees meer over vitaliteit op de werkvloer

 


workshop lean six sigma en HR

 

Laatste plaatsen Lean Six Sigma & HR workshops

In oktober gaan onze Introductieworkshops Lean Six Sigma & HR weer van start. Ben je HR-professional en benieuwd hoe je Lean Six Sigma in de HR-praktijk kunt inzetten? Meld je dan snel aan voor een eerste kennismaking met deze veelzijdige methode. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, vol=vol.

Bekijk de agenda en meld je aan

 


managen of niet dat is de vraag

 

Boekentip: Managen of niet, dat is de vraag

Last van politieke spelletjes, ijdele managers of tegenvallende resultaten? Je vindt de antwoorden op de lastigste zakelijke dilemma’s in het werk van Shakespeare. In ‘Managen of niet, dat is de vraag’ laat Wiemer Renkema zien wat we kunnen leren van William Shakespeare. Zijn lessen over leiderschap, diversiteit, authenticiteit en communicatie in stukken als Macbeth en Hamlet zijn nog altijd actueel.

Meer lezen of direct bestellen

 

Scroll naar boven