Email: info@bbkwadraat.nl Telefoon: 0294 28 13 54

Learning & development

Learning & development

We trainen en coachen en verhuren inspirerende werk- en vergaderruimtes

Medewerkers blijven boeien en ontwikkelen is een must. Zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. We hebben ervaren trainers in huis, hebben een aantal verrassende trainings- en coachingsproducten ontwikkeld en verhuren zelfs workshopruimtes waar je in een inspirerende omgeving aan de slag kunt.

Creativiteit, effectiviteit en een persoonlijk aanpak staan bij alles wat we doen centraal.

DISC gecertificeerd trainingsbureau

We hebben ervaren trainers in huis die gespecialiseerd zijn in de DISC-methode. DISC is een persoonlijke stijlanalyse die diep inzicht geeft in je eigen persoonlijkheid en die van collega’s. De DISC-methode helpt om positiever samen te werken, verschillen te waarderen en beter te communiceren.

Voor iedere vraag een coach

We werken samen met verschillende coaches en trainers. Allemaal met hun eigen specialisme, stijl en (soms onorthodoxe) aanpak. Dus of je nou op zoek bent naar een Management Development Programma, een directiecoach een persoonlijke coach of teamcoaching nodig hebt, we kunnen altijd een perfecte match maken.

Specialisten in Lean & Lean Six Sigma

Lean werken zit in het DNA van BBKwadraat. En we vinden dat het eigenlijk in het DNA van iedere organisatie zou moeten zitten. HR speelt daar wat ons betreft een cruciale rol in. Niet alleen op de eigen afdeling, maar binnen de hele organisatie.

Daarom vergroten we graag de kennis van HR over lean. Dat doen we niet alleen door (HR-) processen te optimaliseren en te adviseren over de rol van HR bij lean werken, maar ook door trainingen te geven op het gebied van Lean & Lean Six Sigma.

Lees alles over onze Lean & Lean Six Sigma Trainingen

Scroll to Top