Email: info@bbkwadraat.nl Telefoon: 0294 28 13 54

Interim Management

Interim management

Op zoek naar tijdelijke (HR)-specialisten? Kwaliteit, beschikbaarheid en snelheid zijn essentieel

Kwaliteit en snelheid staan bij ons centraal. Onze aanpak is erop gericht om binnen enkele uren tot maximaal enkele dagen de perfecte kandidaat te introduceren. Omdat we een persoonlijke aanpak hebben, kennen we de klant net zo goed als de kandidaat en kunnen we meer dan een match maken.

Morgen de juiste interim professional in huis

We hebben een breed netwerk van ervaren interim HR-adviseurs, Business Partners, Managers en Directeuren. Ook interim specialisten op het gebied van Compensation & Benefits, Learning & Development en Recruitment leveren we snel en soepel.

Dus of je nu op zoek bent naar een tijdelijke, maar duurzame en effectieve veranderaar, een interim recruiter of C&B specialist met visie, we zoeken en vinden de beste oplossing.

Op zoek naar een interim Lean specialist?

Bij BBKwadraat zijn we gespecialiseerd in het werken volgens de Lean Six Sigma filosofie. We werken niet alleen zelf lean, maar kunnen ook als interim Lean specialist ingezet worden. We geven advies en optimaliseren (HR) processen. En met behulp van ons lean platform Leanjobs.nl hebben we toegang tot een breed netwerk van externe Lean en Lean Six Sigma specialisten.

Onze aanpak

Samen met de klant bepalen we het inkooptarief voor de interim-opdracht. Vervolgens gaan we op zoek naar geschikte kandidaten die ook qua tarief binnen de gewenste bandbreedte vallen. Is de match gemaakt, dan rekenen we een percentage over de gewerkte uren en zorgen voor de contract- en factuuradministratie.

Scroll to Top