Email: info@bbkwadraat.nl Telefoon: 0294 28 13 54

Recruitment

Recruitment

Op zoek naar HR-professionals, vast of interim?
Wij vinden de talenten waar de strategie om vraagt.

Recruitment is geen kunstje, recruitment is een vak apart. Een vak dat we tot in de puntjes verstaan. We kunnen 1 of meerdere vacatures uit handen nemen, inhouse recruitment overnemen of een interim recruiter leveren.

We hebben een breed netwerk, leren continue nieuwe talenten en professionals kennen en maken gebruik van de meest efficiënte recruitmenttools en -kanalen.

Persoonlijke selectie en benadering

We geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Zowel voor kandidaat als opdrachtgever. We kijken nooit alleen maar naar het papieren profiel van kandidaten, maar voeren altijd echte gesprekken. We zoomen daarbij niet alleen in op de ‘harde’ onderdelen van een CV, maar net zoveel op de kandidaat als persoon.

Hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers. De kennismaking gaat voor ons verder dan alleen een korte inventarisatie van het functieprofiel. Welke koers vaart de organisatie, waar liggen de behoeftes nu én in de toekomst?

Op zoek naar een Lean professional?

We zijn specialist op het gebied van Lean Six Sigma. We werken niet alleen zelf lean, maar bieden ook een platform met de beste Lean vacatures van Nederland: Leanjobs.nl. Hier vinden Lean en Lean Six Sigma professionals en organisaties die lean (willen gaan) werken elkaar.

Op zoek naar een Lean of Lean Six Sigma professional? Voor slechts
€ 150,- plaatsen we 30 dagen lang een vacature op de homepage van Leanjobs.nl. Neem gerust contact op voor meer informatie of voer direct een vacature in op Leanjobs.nl.

Onze aanpak

We bieden een overall aanpak op basis van no cure, no pay of een vaste uurprijs. We stellen een functieprofiel op, gaan proactief op zoek, houden persoonlijke gesprekken en halen zo de talentvolste krenten uit de pap.

No cure no pay

De opdrachtgever betaalt een wervingsfee bij een succesvolle match. Is er geen match, dan betaalt de opdrachtgever niets. We maken onderscheid tussen een basic, premium en executive variant.

Vaste uurprijs

We maken op basis van de vacature en de uit te besteden onderdelen van het recruitmentproces een gemaximeerde inschatting van onze uren.

Geef direct een zoekopdracht door

Scroll to Top