Lean en HR

Op naar een volgend HR-level + interimmers gezocht

 

Denken vanuit de klant, kritisch doorvragen, pragmatisch te werk gaan en continu kijken hoe je zaken kunt optimaliseren, het is de kern van de Lean-methode. Binnen BBKwadraat hebben we die manier van werken omarmd en helpen we HR-professionals en HR-afdelingen om hetzelfde te doen en zo HR naar een volgend level te tillen.

Wesley Zonne, medeverantwoordelijk voor de HR-ontwikkelingstrainingen vertelt meer over onze visie en onze trainingen.

Lees het verhaal van Wesley Zonne

 


HR interim vacatures

 

BBKwadraat werkt als partner in HR Business aan mooie projecten op het gebied organisatieadvies, organisatieverandering en HR-optimalisatie. Dat doen we zelf, maar vaak ook samen met gedreven interimmers die onze visie op HR delen.

Ben jij een interim HR-professional die vanuit de business naar HR kijkt, maar de menselijke maat nooit verliest? Maak je zaken graag praktisch en beknopt? Dan zouden we graag met je in contact komen.

Kennismaken? Stuur een mail naar interim@bbkwadraat.nl

 

Annemarie van Haaren, interim HR-professional, ging voor ons aan de slag bij het Nederlands Instituut van Psychologen

Annemarie van Haaren HR interim

Als interimmer ben ik erin getraind om met met ‘weinig’ snel slagen te maken

“Mooi om bij het Nederlands Instituut van Psychologen in turbulente tijden de totale HR-rol op me te nemen, inclusief het in kaart brengen van risico’s en het verbeteren van processen. Als interimmer ben ik erin getraind om met ‘weinig’ snel slagen te maken en kon ik echt waarde toevoegen in een uitdagende periode.”

 


HR klantevent BBKwadraat

 

Nieuw! BBKwadraat Klantevents

Binnenkort trappen we een serie van BBKwadraat Klantevents af. We geven onze visie op een prangend HR-vraagstuk, doen tussendoor een slimme kennisquiz en sluiten natuurlijk af met een borrel.

Ook een keer samen met ons en een aantal andere klanten dieper in een HR-vraagstuk duiken? Houd de nieuwsbrief in de gaten! We komen snel met een verslag van de eerste try-out en met een uitgebreid programma.

 

 

 

 

 

 


 

Scroll naar boven