HR Interim opdrachten

Stagiair(e) Junior HR Consultant – Amsterdam

Introductie

Ben jij opzoek naar een uitdagende en leerzame (afstudeer)stage, waarbij je vanaf dag 1 in alles wordt meegenomen? Waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf op verschillende gebieden (verder) kunt ontwikkelen? Dan ben je bij BBKwadraat aan het juiste adres!

Organisatie

Wie zijn wij?

BBKwadraat is Partner in HR Business. Wij bekijken HR met een bedrijfskundige blik. Dat doen we met ons hoofd, met ons hart en met Lean in ons DNA. Onze focus ligt op organisatieadvies, organisatieverandering en HR-optimalisatie. Samen met een breed netwerk van ervaren HR-interim professionals zorgen we voor snelle, slimme en praktische HR-oplossingen met de business als basis. We werken graag persoonlijk, open en laagdrempelig samen met onze opdrachtgevers en de interim HR-talenten die via ons aan mooie opdrachten werken. Zo tillen we samen HR naar een volgend level.

Functie

Wat bieden wij jou?

Als stagiair bij BBKwadraat bieden wij je de kans om op de verschillende onderdelen en binnen de breedte hiervan jezelf (verder) te ontdekken en ontwikkelen.

Je loopt hiervoor mee met de expertisegebieden organisatieadvies, organisatieverandering en HR-optimalisatie, waarbij je zoveel mogelijk andere consultants kunt ondersteunen en daarin zo zelfstandig mogelijk opereert.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opmaken van voorstellen, voorbereiden van interviews, verrichten van documentstudies, benchmarking, uitwerken/opstellen van (advies)rapportages en het ontwikkelen en uitwerken van trainingen/workshops.

Tijdens een stage bij BBKwadraat krijg je de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen en te oriënteren binnen de verschillende HR-gebieden. Hierbij vormt een goede en intensieve begeleiding de basis.

Er is ruimte voor eigen inbreng en initiatieven, wat zeker gewaardeerd wordt. Bovendien is er voldoende ruimte om aan je stage opdracht vanuit je studie te werken.

Aan het einde van je stage zal je je opvolger moeten vinden. Na afloop gaan we in gesprek over in hoeverre je kunt en wilt doorgroeien naar de rol van junior HR-consultant.

Ons bedrijf is makkelijk te bereiken via het OV en met de auto.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

* Een derdejaars (Bachelor) of vierdejaars (Master) WO student met een relevante studieachtergrond (Bedrijfskunde, Psychologie, HRM);
* Je hebt ervaring en/of aantoonbare affiniteit met consultancy;
* Je beschikt over een ondernemersmentaliteit en competenties in lijn met onze kernwaarden: initiatief, inzet, resultaatgericht, flexibiliteit en overtuigingskracht;
* Je kunt werken met het MS Office pakket;
* Je bent beschikbaar voor een periode van 4-6 maanden, voor 4-5 dagen in de week;
* Je woont bij voorkeur woonachtig in Amsterdam e.o. en in het bezit van OV (kantoor in Amsterdam);
* Je hebt de ambitie om bij een HR Projectmanagement en HR Interim-bureau te werken.

Inlichtingen

Geïnteresseerd?
Lijkt het jou leuk om bij ons stage te komen lopen? Of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Wesley Zonne: w.zonne@bbkwadraat.nl

Scroll to top