Email: info@bbkwadraat.nl Telefoon: 0294 28 13 54

Team

Een HR-adviesbureau met het hoofd en hart


Wij weten het als geen ander: een bedrijf wordt gemaakt door de mensen die er werken. Net als onze aanpak zijn we zelf de perfecte mix van hoofd en hart. We werken met een hecht team van HR-consultants met verschillende achtergronden: van Bedrijfskunde en Psychologie tot HR-specialisten.BBKwadraat is opgericht door Frans-Jan Boekholt en Nico Buijs. Twee ervaren HRM professionals die elkaar ontmoetten bij een uitdagende fusieklus. Een klus met een klik, die zo goed verliep dat ze besloten om zelf ook maar meteen te fuseren. Het resultaat: een daadkrachtig, persoonlijk, scherp en resultaatgericht HR-adviesbureau. In 2016 is Robin Overweel als 3e partner BBKwadraat komen versterken. Met zijn ervaring op het gebied van (corporate) recruitment en employer branding kunnen we een nog bredere dienstverlening aanbieden met recruitment, interim management en recruitment consultancy.

Nico Buijs

Scherp op het groepsproces, met oog voor het individu. Confronteert, maar altijd open en respectvol. Veel ervaring met veranderprocessen, strategie- en leiderschapstrajecten op directie en MT-niveau.

E-mail: n.buijs@bbkwadraat.nl Telefoon: 06 20 30 12 93

Frans Jan Boekholt BBKwadraat

Frans-Jan Boekholt

Stelt de vragen die gesteld moeten worden, maar verliest nooit de (onderlinge) relaties uit het oog. Veel ervaring met HR-professionaliseringstrajecten en HR-visievorming.

E-mail: fj.boekholt@bbkwadraat.nl Telefoon: 06 24 77 44 66

Wesley Zonne BBKwadraat

Wesley Zonne

Gedreven HR-professional met sterke business focus. Passie voor organisatieverandering, continu verbeteren en persoonlijke ontwikkeling. Kritisch en scherp, maar altijd persoonlijk betrokken.

E-mail: w.zonne@bbkwadraat.nl Telefoon: 06 27 88 18 94

Robin Overweel BBKwadraat

Robin Overweel

Als recruitment consultant thuis in elke organisatie. Pragmatisch, nuchter en doelgericht. Zowel strategisch, tactisch en operationeel inzetbaar voor recruitment vraagstukken.

E-mail: r.overweel@bbkwadraat.nl Telefoon: 06 24 92 42 52

Martijn Jonkman BBKwadraat

Martijn Jonkman

HR-consultant met oog voor de mens en de ontwikkeling van organisaties. Ervaring met het adviseren binnen recruitment- en organisatievraagstukken. Oplossingsgericht vanuit de inhoud met passie voor ontwikkeling.

E-mail: m.jonkman@bbkwadraat.nl Telefoon: 06 55 86 42 60

Suzanne van Leeuwen BBKwadraat

Suzanne van Leeuwen

Positieve en daadkrachtige senior HR Business Partner. Weet vanuit HR de verbinding te maken met de organisatiestrategie en deze naar tactisch HR-niveau te vertalen.

E-mail: s.vanleeuwen@bbkwadraat.nl Telefoon: 06 49 75 34 80

Masha Shevtsova BBKwadraat

Maria Shevtsova

Andre Janmaat BBKwadraat

André Janmaat

HR-generalist met ervaring binnen uiteenlopende (internationale) ondernemingen op zowel operationeel als strategisch niveau. Analyserend en zoekend naar structurele verbeteringen waarbij ontwikkeling van de medewerkers een belangrijke plaats inneemt.

E-mail: a.janmaat@bbkwadraat.nl Telefoon: 06 52 16 90 96

Scroll to Top