Email: info@bbkwadraat.nl Telefoon: 0294 28 13 54

Visie

We werken met ons hoofd, ons hart en Lean in ons DNA

Wij lossen geen HR-vraagstukken op, maar organisatievraagstukken. We zijn er namelijk van overtuigd dat er in ieder bedrijfsvraagstuk een HR-component zit. Dat is de ook de reden waarom we full service werken. Zo kunnen we een overall-aanpak bieden.

 

4.0_BBK_visie_2015_nieuw

 

 

Onze visie gevangen in één woord: Blink!

Blinken betekent schitteren en glanzen, maar in het Engels ook richting aangeven en knipogen. We geven de business richting en laten mensen (en de business) schitteren. En dat doen we in ‘the blink of an eye’. Soepel, snel, zonder onnodige ballast en graag op een persoonlijke manier. Blink! is onze interne richtingaanwijzer.

 

logoblink

 

 

Lean, we prediken wat we doen

Normaalgesproken doe je wat je predikt, maar wij doen het net andersom: we prediken wat we doen. Intern werken we volledig volgens de Lean Six Sigma filosofie. Een filosofie die we graag uitdragen.

We geloven er namelijk in dat HR een cruciale rol speelt bij het succes van Lean. Daarom geven we niet alleen advies over Lean & Lean Six Sigma, maar trainen we HR ook om er zelf mee aan de slag te gaan. Zo kan HR Lean introduceren en stimuleren binnen de organisatie én het toepassen binnen de eigen afdeling.

 

We zijn zo laagdrempelig dat iedereen kan aanschuiven

We werken graag persoonlijk en open samen met opdrachtgevers en kandidaten. De sfeer in ons kantoor in Abcoude is open en creatief. De benedenverdieping verhuren we als inspirerende werk- en vergaderruimtes: Blink!Rooms. Iedereen is er welkom om te vergaderen, brainstormen, werken of workshops te geven.

 

logoblinkrooms

 

Save

Scroll to Top