HR Projectmanagement

Wij lossen organisatievraagstukken
op vanuit een HR-perspectief

BBKwadraat is een partner in HR Business. Dat betekent dat we altijd vanuit de organisatievisie en organisatiestrategie naar HR kijken. We adviseren over organisatiecultuur, - structuur en – processen en kunnen ons advies ook direct implementeren. We helpen onze opdrachtgevers om van A naar B te komen en begeleiden het complete traject. Niet alleen denken dus, maar vooral ook doen, als een volwaardig partner.

We tillen HR graag naar een hoger, meer strategisch niveau door HR-afdelingen te optimaliseren en opnieuw in te richten, met nieuwe rollen en andere taken. Van verandermanagement en leiderschapsontwikkeling tot strategische personeelsplanning, bij alles wat we doen is de business de basis. Op die manier maken we de strategie waar.

Lean Six Sigma gecertificeerd

We zijn Lean Six Sigma gecertificeerd via Bureau Tromp. We zetten deze filosofie, methodiek en instrumenten binnen projecten in, o.a. op het gebied van proces-, project- en programma /change management. Ze helpen om (meer) inzicht te krijgen in klanten, klantwensen en verbetermogelijkheden.

Benieuwd naar onze training programma's? Bekijk de productfolder met Lean Six Sigma-trainingen voor HR-professionals.

DISC & assessment gecertificeerd

We zijn DISC-gecertificeerd via Q4 Profiles en assessment gecertificeerd via PiCompany. We zetten deze moderne (online) tooling binnen projecten in, o.a. op het gebied van leiderschapsontwikkeling, MD, competentiemanagement, cultuur- en gedragsontwikkeling. De tools helpen om (meer) inzicht te krijgen in gedrag en stijl, om talent en communicatie in kaart te brengen en relaties, effectiviteit en samenwerking te vergroten.

Benieuwd naar je eigen gedragsvoorkeuren? Start de beknopte DISC-vragenlijst en ontvang kosteloos een beknopte versie van jouw profiel!

 

 

Wesley Zonne - partner BBKwadraat

“Denken en doen in 1 hand is voor BBKwadraat een essentieel uitgangspunt”

Nico Buijs Telefoon: 06 20 30 12 93

“HR is geen geïsoleerde afdeling of proces, maar een fundamenteel onderdeel van de bedrijfsvoering. HR en HR-processen dienen dus ook zichtbaar en tastbaar bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen.”

Up to date blijven?

We blijven graag met je contact. Schrijf je in voor onze BBKwadraat update en ontvang onze blogs, cases en klant-events in je inbox.