Wie we zijn

Ons samenwerkingsverband
dat werkt voor jou

BBKwadraat is jouw partner in HR Business. We leveren HR-interim en HR- projectmanagement oplossingen met de business als basis. Dat doen we met een krachtig, lean kernteam van HR pro’s en een levendig netwerk van ervaren experts op allerlei gebieden. Van HR Business Partner en HR Manager tot trainer en van DISC specialist tot business-tekenaar. Onze oplossingen zijn scherp, nuchter en praktisch.

“We werken met een sterk kernteam en een levendig netwerk. Zo kunnen we snel en slim schakelen.”

Frans-Jan Boekholt, partner BBKwadraat

Meer impact maken met organisatie-, relatie- en klantgerichte HR?

Neem gerust contact op

Impact in het kwadraat

BBKwadraat is in 2010 opgericht door HR pro’s Frans-Jan Boekholt en Nico Buijs. Wat begon tijdens een interim-klus met een klik is inmiddels uitgegroeid tot een sterk HR-team en een levendig (HR-)netwerk. Maar de basis staat nog steeds: elkaar, HR en de business versterken. Net als waarde toevoegen op de lange termijn en persoonlijk, open en laagdrempelig samenwerken. Met onze opdrachtgevers en iedereen in ons netwerk.

Jouw team van ervaren experts

Welke HR-vraag je ook hebt, we komen met een oplossing die je verder helpt. Samen met ons uitgebreide netwerk kunnen we maatwerk leveren. We stellen een team van experts samen of leveren de interimmer die voor blijvende verandering zorgt. Zo kunnen we snel, slim en vooral resultaatgericht werken.

“Tijdens de samenwerking met BBKwadraat veranderde vervangen stap voor stap in bouwen.”

Bekijk case Peter Appel Transport