Winnaar BBKwadraat HR-woord van het Jaar 2022 

Vorig jaar organiseerden we ‘m voor het eerst: de verkiezing van het BBKwadraat HR-woord van het Jaar. Dat smaakte naar meer. Dus deden we het dit jaar weer. En we hebben een winnaar: Truiswerkdag!

2 thema’s in 1 woord

Met bijna de helft van de stemmen versloeg de Truiswerkdag met gemak Burnoutfabrieken, Personeelstekortpaniek en Inflatie(t)issues.

Niet zo verwonderlijk, want er zitten meerdere thema’s in die de (HR-)gemoederen flink bezig houden. Het hybride werken is niet meer weg te denken – hoewel de files soms anders doen vermoeden – en de energiecrisis en inflatie zijn het gesprek van de dag. Koukleumend videobellen in je allerdikste trui, dus.

Het zijn thema’s die voor HRM’ers vragen oproepen: blijven we met z’n allen thuiswerken of vallen we weer in oude patronen, volgen we de inflatie met de loonontwikkeling, hoe gaan we om met medewerkers die in een financiële crisis belanden?

Een traditie is geboren

Thuiswerken en de energiecrisis zullen HR in het nieuwe jaar blijven bezighouden. Maar we komen ongetwijfeld nog veel meer op ons HR-pad tegen. Eind 2023 smeden we er weer vier HR-woord-nominaties mee. En dan mogen we echt wel van een traditie spreken!

Kom jij een grappig, opvallend of spot-on HR-woord tegen in 2023? Laat het ons vooral weten via info@bbkwadraat.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven